Vores heste


Romeo

Fjordhest 18 år

Romeo er en af vores storponyer. Han er rigtig sød at ride på, og er lidt til den dovne side. Han kan godt være lidt stærk sommetider, men man kan altid stole på ham. Romeo er god til dressur og spring samt at ride i skoven på.

Rex

Blanding 16 år

Rex er en af vores heste. Han er sød både i stalden og på ridebanen, og han kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Snøvsen

Blanding 20 år

Snøvsen er en af vores heste. Snøvsen er sød at ride på. Han kan godt være lidt doven, men kan gå rigtig fint dressur med den rigtige rytter. Han kan godt lide at springe, og han er super at ride i skoven på.

Pepper

15 år

Pepper er en af vores småponyer. Han er ikke så stor, så han skal helst have en lille rytter. Han kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Pascal

20 år

Pascal er en af vores heste. Han er meget rolig og bomstærk og kan rides af både begyndere og øvede ryttere.

Triton

15 år

Triton er en af vores storponyer. Han er meget rolig og gør altid, hvad han bliver bedt om. Han er derfor god til både begyndere og øvede ryttere.

Elsa

9 år

Elsa er en rigtig godmodig pony, som stadig har fin fremaddrift. Hun er god til både spring, dressur og skovtur.

Arthur

Wielkoposlka/poch.trakenskie 30 år

Arthur er en af vores heste. Han er ikke så gammel men har et meget roligt og mildt sind.

Hansi

Blandning 11 år

Hansi er en rigtig rar dreng, som aldrig gør noget galt. Han kan godt lide at gå i halen af de andre heste, og kan godt finde på at dreje for at komme hen til dem. Han er fin til dressur og sød i skoven.

Bon Bon

Svensk varmblod 16 år

Bon Bon er en sød og meget populær hest, som er god til alting. Han kan ikke lide, hvis man hiver ham for meget i munden.

Ashia

Dansk Varmblod 18 år

Ashia er rigtig fin til både spring og dressur. Hun er også rigtig sød i stalden.

Herkules

Blanding 12 år

Herkules er en stor men rar hest, der er rigtig fin til både spring og dressur. Han kan bedst lide at blive striglet på staldgangen.

-

1 år

Vores hest og ponyer på skovtur

Bandit

Welsh pony 17 år

Bandit er en af vores småponyer. Han er rigtig sød i stalden, og elsker at blive striglet og nusset. Dog er han lidt nervøs ved hurtige bevægelser. Han er sød at ride på - kan være en lille smule sløv, så det er en god idé at have en lille pisk med. Han er ikke så stor, så han kan kun rides af en lille rytter.

Beauty

Blanding 11 år

Beauty er en af vores småponyer. Beauty er sød at ride på men skal have tydelige signaler under ridning. Hun er en bestemt men sød dame.

Abba

0 år

Miss Charming

Blanding 18 år

Miss Charming er en af vores småponyer. Miss Charming er en meget sød pony, og egner sig både til nybegyndere og øvede. Hun laver aldrig ballade. Man behøver hverken pisk eller sporer på hende. Hun er god til det hele - både dressur, spring og tur skoven.

Lille Charlie

Blanding 19 år

Charlie er en af vores småponyer. Lille Charlie er et rigtigt nussehoved i stalden. Han er sød at ride på, men man skal være lidt bestemt, for ellers går han sine egne vegne.

Maloo

Blanding 13 år

Maloo er en af vores småponyer. Maloo er rigtig sød at ride på og god til både dressur, spring og en tur i skoven.

Lille Emil

13 år

Lille Emil er en af vores småponyer. Han er sød og frisk og kan gå både spring, dressur og i skoven. Han kan rides med lette signaler.

Sofus

Blanding 15 år

Sofus er en af vores småponyer. Sofus er super sød i stalden, og elsker at blive nusset. Sofus kan rides af alle - både begyndere og rutinerede. Sofus er god til alting, men han kan godt være lidt langsom.

Lille Per

12 år

Lille Per er en af vores småponyer. Han er sød og rar og kan rides af alle.

Polo

Blanding 8 år

Polo er rigtig sød men en anelse uerfaren, så han skal have lidt ekstra hjælp.

Snehvide

Blanding 14 år

Snehvide er en af vores storponyer. Hun er blid og god som dagen er lang. Hun går frisk fremad men kan rides af alle. Hun er også et rigtigt nussehoved.

Pablo

17 år

Pablo er en af vores storponyer. Han er især god til at ride spring, men han kan også godt lide at ride dressur eller en tur i skoven.